ÖĞRENCİMİZ EDANUR ÖKTEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temasıyla düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olan okulumuz öğrencisi Edanur ÖKTEM, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirildi.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne (MTEGM) bağlı okullar arasında İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü kapsamında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temasıyla düzenlenen "Şiir Yarışması"nda okulumuz öğrencisi Edanur ÖKTEM, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirildi. Genel Müdürümüzün Nazan ŞENER'in Teşekkür Belgesini ve ödülünü İstiklal Marşı töreninde Okul Müdürü Hamit TANIŞ'dan alan Edanur ÖKTEM'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27-04-202227-04-2022

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 15:08 - Görüntülenme: 751