YENİ EĞİTİM YILINA TÖRENLE BAŞLADIK

Okulumuz 2022-2023 eğitim-öğretim yılını törenle karşıladı. Kültür Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen açılış töreninde tüm öğretmen ve öğrenciler hazır bulundular. "Eğitim"in niçinliği ve gereklilkiğini merkeze alan programda öğrenciler değişik konuşmalar yanında "eğitim temalı" şiirler okudular.

Uzun bir yaz tatilinin ardından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12 Eylül itibariyle başladı. Yeni eğitim-öğretim yılı için okulumuzda bir açılış rogramı düzenlendi.

Kültür Edebiyat Kulübü rehber öğretmenleri Zehra Kara ve Nilgün Odabaş'ın hazırlayıp koordine ettiği programın ana teması "niçin eğitim?" sorusu idi.

Öğrencilerimiz bu soruyu aydınlatacak kmonuşmalar yapıp şiirler okudular ve yeni eğitim-öğretim yılından beklentilerini dile getirdiler.

Programın sonunda Okul Müdürümüz Kemal Şükrü Sevindik de bir konuşma yaparak; "kendini eğitip geliştirebilen tek canlının insan olduğunu ve insanın eğitim ile sadece kendini değil diğer canlıların da hayatına yön verdiğini" dile getirdi. Sevindik "kendimizi sadece akademik olarak değil, ahlak, irfan, etik, sanat, spor, kültür ve edebiyat olarak da hayata hazırlamalıyız. Bunun yolu da çok çalışmak, paylaşmak ve dayanışma, dedi.

25-09-202225-09-202225-09-202225-09-2022

25-09-2022