GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim öğretim yılında DEĞERLERİMİZLE VARIZ"  projeleri kapsamında  Gümüşhane'mizin Âşık Veysel'i olarak bilinen eğitimci, şair ve yazar Ali Osman Nebioğlu'nu ağırlandı

Nis

"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temasıyla düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olan okulumuz öğrencisi Edanur ÖKTEM, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirildi.

Nis

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ "Meslek liseleri hayata DEĞER katıyor" sloganıyla başladı

Nis

Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2021 yılı Liseler arası TÜBİTAK Enerji Verimliliği proje yarışmasında final sunumuna kalan "Genç Eller Tasarrufta Buluşuyor" projesi yenilenerek 2022 TEKNOFEST'e gönderildi.

Nis

Okulumuz e-Twinning Kulübü "Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon" konulu bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Nis

Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2021 yılı Liseler arası TÜBİTAK Enerji Verimliliği proje yarışmasında final sunumuna kalan "Genç Eller Tasarrufta Buluşuyor" projesi kapsamında sık sık çevre temizliği ve geri dönüşüm etkinlikleri yaptılar.

Nis

Geleneksel Düzenlemesiz dalda Gençler İl Birincisi Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki Anadolu Lisesi oldu.

Nis

Yapılan deneme sınavında okulumuz öğrencisi İrem ŞENEL Meslek Liseleri arasında birinci oldu.

Nis

Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışması için hazırladıkları "Genç Eller Tasarrufta Buluşuyor" projesi kapsamında etkinlik düzenledi.

Ock

Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından olan ve aşırı kullanma ile gelecek nesilleri zor durumda bırakacak olan enerjinin gereği kadar ve bilinçli kullanılmasının sağlanması amacıyla ülkemizde her yıl 11-17 Ocak tarihleri arasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanmaktadır. Bu haftayı en iyi anlatan özlü sözlerden biri de "En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir".

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"  iş birliği protokolü kapsamında, "Okulum Temiz" belgesini aldık

Ock

Okulumuz, İngilizce Öğretmeni Ayşe Uslu'nun rehberliğinde 'I am Teaching, I am learning' adlı e-twinning projesine dahil oldu.

Ock

Gümüşhane'de yıldızlar ve küçükler satranç il birinciliği turnuvasına katılan okulumuz 9.sınıf öğrencisi Nisa KOLOTOĞLU il üçüncüsü olmuştur.

Ock

GümüşHANEler Okuyor Projesi kapsamında okulumuz 9-A Sınıfı öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif İLHAN'la Gümüşhane Belediyesi Millet Kıraathanesinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

Ara

Okul Sporları liseler voleybol genç kızlar il turnuvasında Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7 yıldır olduğu gibi yine set vermeden Gümüşhane şampiyonu oldu.