Tem

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı pansiyon başvuruları 15-25 Ağustos tarihleri arasında kabul edilecektir.

Gümüşhane'de İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı

Gümüşhane'de 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 102.yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma günü düzenlenen törenle kutlandı.

Ara

Okul Kız Badminton Takımımız İl Şampiyonu oldu.

Ara

Okul Kız Voleybol Takımımız il 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Ara

Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Kariyer Rehberliği isimli E-Twinning projemiz başladı.

Kas

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bir kez daha tüğm kadınlarımızın önünde saygı ve sevgi ile eğiliyoruz.

Ekm

Okul olarak Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü çok coşkulu bir program ile kutladık.

Ekm

11. Sınıf öğrencimiz Muhammed Yasir Dalma Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 65 kiloda dünya şampiyonu oldu.

Ekm

Okul - Aile Birliğimizin 2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Olağan Toplantısı coşkulu bir veli katılımı ile okul konferans salonunda yapıldı.

Eyl

E-Okul sisteminde öğrencilerimizin resimlerini güncellemek için fotoğraf çekimimiz yapıldı.

Eyl

Ahilik Haftası okulumuzda bir dizi etkinlikle kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde bir de salon programı icra edildi.

Eyl

Okulumuz 2022-2023 eğitim-öğretim yılını törenle karşıladı. Kültür Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen açılış töreninde tüm öğretmen ve öğrenciler hazır bulundular. "Eğitim"in niçinliği ve gereklilkiğini merkeze alan programda öğrenciler değişik konuşmalar yanında "eğitim temalı" şiirler okudular.

Nis

Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerimizle 26.04.2022 tarihinde kariyer planlaması ve mesleki rehberlik kapsamında ön lisans sağlık bölümlerinin tanıtımına yönelik Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna gezi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim öğretim yılında DEĞERLERİMİZLE VARIZ"  projeleri kapsamında  Gümüşhane'mizin Âşık Veysel'i olarak bilinen eğitimci, şair ve yazar Ali Osman Nebioğlu'nu ağırlandı

Nis

"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temasıyla düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olan okulumuz öğrencisi Edanur ÖKTEM, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirildi.